čtvrtek 6. března 2014

tak akorát

Blog nějak moc neaktualizuju, ale koho to zajímá. Asi je pozitivní, že to, co chci ze sebe nějak dostat většinou už někomu řeknu/napíšu - to je pro mě nejspíš jednodušší, nedoprovází to rozklepanej hlas a další nepříjemný věci. Nebo si to neustále nosím v hlavě a přemýšlím nad tím. Nebo to prostě napíšu na papír, kterej se časem ztratí a víceméně mě to už netrápí.
Každopádně se většinu času mám dobře. Začala jsem být trochu víc náladová, lítostivá a přecitlivělá i ve chvílích, kdy bych to nečekala. To mě děsí, záchvaty pláče jsou pomalu nezastavitelný a mě ten pláč ani nijak nepomáhá. Neuvolní vnitřní tlak. Prostě už nechci bezdůvodně brečet. Stále se to nevylučuje s tím, že se cítím skvěle a směju se, protože někdy to ani jinak nejde. Docela horská dráha.
Kulturní život vedu slušný. Kino, koncerty, výstavy. Jedna z věcí, co mě baví a uklidňuje mě. Jen by to nebylo tak boží, kdybych to neměla s kým sdílet. Vlastně ono je prostě boží mít někoho, s kým můžete sdílet tak nějak všechno, nejen ty pěkný věci.
Včera mi tekla krev z nosu. Vedlo to k znechucení okolí. Na to si začínám zvykat. Dřív mi říkali, že jsem špek a teď už začínám prý být anorektická. Další znechucení okolí. A vůbec. Okolí znechucuju nějak často, hah. Je to vtipný, jak si lidi nedokážou určit, co je pro ně vlastně správný.
Další pozitivní věc je, že už mě málokdy napadne, že umíram. I když tu párkrát takový myšlenky byly, když už přes týden smrkám krev. Naopak právě zase lidi kolem mě tvrdí, že bych měla jít k doktorovi. Asi je to jeden velkej bludnej kruh. Přestanete si o sobě myslet nějaký negativní věci, tak si je začnou myslet oni.
Jestli se někomu z vás líbil film Submarine (Jmenuji se Oliver Tate), tak doporučuju i knížku. Oliver Tate je podle mě jedna z nejpodivnějších postav ever. Tak nějak má mé sympatie, jen je to fakt debil (to jsem si vždycky říkala, když jsem četla nějaké jeho myšlenky a vduchu se u toho smála).



4 komentáře:

  1. Má pihovatá ramena,chtěl bych jí chytnout za klíční kosti jako za řidítka.

    OdpovědětVymazat
  2. Oliver je super, takovým tím zvláštním způsobem. Ale musím uznat, že film se mi líbil víc než kniha, což je u mě neobvyklé.
    To neva, že znechucuješ okolí, hlavně, že se máš dobře. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. fuck what they thing. okoli se nikdy nezavdecis.

    OdpovědětVymazat
  4. hele nechci prudit ale enchcheš už udelat novej článek, :
    :D

    OdpovědětVymazat