pondělí 31. prosince 2012

i'm a wallflower

The perks of being a wallflower je zkurveně dobrá knížka. A film to taky neni špatnej.
Možná ten další rok bude lepší. Ale věci stejně nejspíš zůstanou stejný, nikdy se nic nezměnilo. Přátelství nikdy nebude jako ve všech těch knížkách. A já na to stejně mam špatnou povahu. Dnešek si chci užít. Doufam, že se něco jako obvykle neposere. Bylo by skvělý mít se dobře.
Přeju všem, aby se měli dobře a byli šťastný, protože to je to jediný na čem opravdu záleží.

xoxo


6 komentářů:

  1. Áá, tu knihu si musím někde sehnat! Zrovna včera jsem viděla ten film a byla to láska na první pohled.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já viděla na tumblr úryvek z té knihy, tak jsem pátrala a zjistila, z čeho to vlastně je a pak jsem zjistila, že ji má kamarádka, takže jsem se k ní dostala rychle, akorát je jen v angličtině, ale bez problému :) Už mi zbývá jen pár stránek do konce, achjo.

      Vymazat
    2. Jo, máš tumblr? Můžu vědět adresu? Chichi. :))
      No, já bych s tou angličtinou asi měla problém...

      Vymazat
    3. http://madlola.tumblr.com/
      To jsem si myslela taky :D

      Vymazat
  2. je zajímavý jak se o takhle malej film (kterej se k nám nedostane ani do kin, co ještě není ani na dvd) zajímá tolik lidí, taky ten film chci vidět, (už jen z toho důvodu, že ten film režíroval ten samej co to napsal)

    taky mám jednu kníhu co není přeložená do češtiny a hodně (hodně) ji chci: Inherent Vice od Thomase Pynchona...ale moc si neveřím, že bych zvládnul celou knihu anglicky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo! No.. já to objevila úplně náhodou a najednou kolem toho bylo tak hrozně velký boom. Taky jsem se tý angličtiny bála, protože se anglicky učim jen pár let, ale fakt jsem s tim neměla nějaký větší problémy.

      Vymazat