pondělí 1. října 2012

na kolech

Včera.




Jedu busem domů. Je plnej lidí, co mě nezajímaj a já je taky ne. Cesta neni moc dlouhá, ale pořád mam dost času na přemýšlení. Nevim jestli je to dobře nebo špatně. První zastávka. Moje myšlenky si vyhlásily válku. Netušim, co s tim. Tak je všechny nechávam pomalu umírat. Zdá se to být nekonečný. Měsíc vyšel, jen nebe je pořád pastelový. Tohle skončí za pár okamžiků, jako všechno hezký v mym malichernym životě. Akorát se to snad bude zase opakovat. Teda aspoň v to doufam, abych se zase měla důvod ráno vstát a těšit se na něco. Druhá zastávka. Kdyby všechny tyhle věci byly nekonečný, omrzely by mě. Ale aspoň chvilku by to bylo fakt nádherný. Stálo by to za to? Potřebuju mluvit, Jenže pootevřený rty a rybí výraz říkají všechno.
Taková teď jsem, sedící na osmym sedadle vpravo u okna.
Moje zastávka.

4 komentáře:

  1. Ahoj Lola. :-)

    Zvu tě na svůj blog Roccerka.blog.cz - jestli budeš mít čas a chuť, prosím, podívej se na moje stránky. Možná, že jsme si v něčem podobný. Například v těch kecíkách, co píšeš ( mimochodem jseš v tom vážně dobrá, protože vyjádřit pocity není vůbec jednoduchý). Ahoj

    ROCCERKA :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za á, moje přezdívka se skloňuje.
      za bé, že se snažíš psát jako já a přidáváš totožný obrázky k článkům neznamená, že si jsme podobný.
      aha.

      čau, LOLENKA :)

      Vymazat
  2. Ahoj Lolo, Lolenko, Lolíne pacholíne!

    Zvu tě na svou chatu Hlejcebe.velka.cz - jestli budeš mít čas a chuť na Mary Jane, prosím, zjev se zase někdy o víkendu. :D Možná jsme si v něčem podobný, ale na to kadí pes. Tvoje kecíky jsou fakt hrozně hustý, to by ti šlo, ale třicítku do ranked, to nééé.

    PS: Nepřeháněj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OH! Tuto nabídku samozřejmě přijímám a samozřejmě se jako obvykle zjevím. Hustý kecíky, to by mi šlo. Třicítka do ranked, nó, když zapejkáte do májnkraftu, tak se potom nediv!

      xoxo Lola

      Vymazat